S-a deschis prima agentie de matchmaking din Romania

Sursa: Pe tocuri.ro

Esti in cautarea unui El si norocul nu ti-a mai suras de mult? Anul acesta s-ar putea sa-ti gasesti perechea. Daca nu esti confortabila cu viata solitara dar nici nu iti mai doresti sa treci prin „focurile” dating-ului (care poate fi o sursa de stres si de frustrare in momentul in care esecurile se succed), exista o veste buna.

In Romania s-a deschis recent prima agentie de matchmaking: Umbrella for Two. Spre deosebire de o agentie matrimoniala, o agentie de matchmaking se adreseaza in exclusivitate profesionistilor din mediul de afaceri. In plus fata de o agentie matrimoniala, aceasta va pune un accent pe o buna cunoastere a clientilor sai, iar consultantii te vor ghida  prin coaching relational astfel incat sa construiesti relatii de cuplu sanatoase, pe termen lung.

Pana aici suna bine. Daca te temi ca ai putea avea surprize neplacute cu necunoscuti la primul date, ar mai trebui sa stii ca agentia se ocupa de tot, de la realizarea unui profil al persoanei pe care o cauti si oferirea de alternative in ceea ce priveste intalnirea cu aceasta.

O alta veste buna e ca procesul de inscriere si selectie la o agentie de matchmaking este mai complex in comparatie cu cel de la o agentie matrimoniala, incluzand si realizarea unei prezentari video si analiza compatibilitatii. Cu alte cuvinte, poti afla cu mult mai multe despre persoana cu care urmeaza sa te intalnesti decat, sa zicem, studiindu-i pagina de Facebook. Mai mult decat atat, daca iti doresti o relatie serioasa, avantajul este ca amandoi veti cauta acelasi lucru.

Reclame

Despre umbrellafortwo
Prima agentie de matchmaking din Romania dedicata profesionistilor din mediul business, care a preluat principiile de head-hunting din recrutarea profesionala si le aplica in aria sentimentala, in scopul facilitarii de relatii pe termen lung.

5 Responses to S-a deschis prima agentie de matchmaking din Romania

 1. Om Serios says:

  Agentiile matrimoniale si mai nou matchmaking sunt pentru oamenii blegi,frustrati,timizi sau cu nasul pe sus…femei si barbati care nu sunt in stare sa-si gasesca un partener!V-ati intrebat vreodata”eu de ce nu-mi gasesc jumatatea”?Daca ati lasa la o parte fitzele,aerele,fuga dupa avere si barbati sau femei decupate din revista…aveti mari sanse sa nu ramaneti singuri.
  Mai iesiti prin lumea reala,nu visati la iachturi si la insule exotice….nu e sanatos!
  Succes!

 2. deea says:

  „Cu alte cuvinte, poti afla cu mult mai multe despre persoana cu care urmeaza sa te intalnesti decat, sa zicem, studiindu-i pagina de Facebook.”

  Bine punctat!

 3. Gabriela says:

  Interesant si atragator …mai punem un ban deoparte si …visam ca avem noroc.
  Si daca visele se implinesc atunci am sa caut sa programez computerul lor pe implinire.
  Sa aveti ..ceea ce imi doresc si mie,adica vise implinite.

 4. dillinger says:

  Agentia este DOAR pentru Bucuresti…?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: